Cégünkről

Az iMÁGIA interaktiv ügynökség és tanácsadó cég 1997-ban alakult. Alapítóink mintegy egy évtizeden át Magyaroszág egyik globális piacon is vezetõ CAD alkalmazásokat készitõ szoftvercégébõl kilépve döntöttek úgy, hogy a látványtervezés, a panorámatechnológia és a CAD könyvtári elemek készítésében  szerzett jártasságukat saját cégük keretében hasznosítják. Olyan piaci szereplõk mutattak érdeklõdést szolgálatásaink iránt, mint a Malév Rt., a Kempinski szálloda, a Suzuki Rt. a Toyota Motors Hungary, a Danubius szálloda lánc több tagja, a Renault Hungária, a Richter Gedeon Rt., több reklámügynökség, és még jó néhány, csak szükebb körben ismert vállalkozás.

Cégünk a multimiédia teljes eszköztárának hatékony alkalmazásán túl Magyarországon elsőként készitett  360 fokos panorámákat.

Látványterveket nemcsak panoráma hanem statikus kép és animáció formájában is készítünk. A látványtervek főként építészirodák számára készülnek, de megrendelőink között vannak reklámügynökségek és gyártócégek is. Több első díjas épitészeti tervpályázatban vett cégünk részt látványtervezőként. Munkáink a 2005. és a 2006. évi  országos építészeti látványtervezési pályázaton  II. helyezést kaptak a szakmai zsűritől. Bővebben a pályázatról itt és itt olvashat.